Dementiezorg

Alliance Zorg is uniek op het gebied van dementiezorg. Bij Alliance Zorg krijgen de bewoners alle ruimte om hun eigen leven zo goed mogelijk en in alle waardigheid voort te zetten zoals zij dat gewend zijn. Wij willen hen, in de laatste fase van hun ziekte, een zo goed mogelijk leven en een echt thuis bieden. Daarom is dementiezorg bij ons: een relatie opbouwen met onze cliënten. Alleen dan kunnen wij de mensen met dementie geven wat ze verdienen.

 

Het succes van dementiezorg bij Alliance Zorg

Met wat hulp en ondersteuning kunt u bij beginnende dementie nog een tijdje thuis blijven wonen. Bijvoorbeeld met alarmering, thuiszorg of hulp bij uw dagindeling. U kunt op deze manier nog lang in uw eigen huis blijven wonen en dat is het succes wat wij bij Alliance Zorg aanbieden.

 

Dagbehandeling bij vergevorderde dementie

Ook bij verder gevorderde dementie, kunt u nog thuis blijven wonen. Als wij bij u één of meerdere dagdelen onze dagbehandeling komen geven, kan een verhuizing naar een kleinschalige woonvorm vaak uitgesteld worden. U doet activiteiten voor lichaam en geest waardoor u zo lang mogelijk in uw eigen huis en vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

 

Dementiezorg aanvragen?

Heeft u behoefte aan deze vorm van verzorging? U kunt dan bij Alliance Zorg dementiezorg aanvragen.

Benieuwd naar onze andere zorgdiensten of zorg bij u op locatie?