Start Thuiszorg » Over ons

Visie & Missie van Alliance Zorg

Alliance Zorg staat voor verbondenheid, eenheid en collectiviteit. Samen met u en uw naasten willen wij komen tot de juiste ondersteuning en of verzorging. U bent een belangrijke schakel in dit proces. Wij nemen u wensen over en willen deze uitdragen op een proffesionele manier waarin deskundigheid van zorgverleners binnen Alliance Zorg een pre is. 

Jarenlange ervaring binnen de zorg sector maakt dat Alliance Zorg zichzelf weet te innoveren als het gaat om het hedendaagse aanbod binnen de thuiszorg.

 

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat een pedagogische achtergrond met een verpleegkundige en of verzorgende opleiding een gouden combinatie is. Er word zo op die manier vanuit verschillende invalshoeken gerelativeerd, wat weer resulteert in tevreden zorgvragers, maar ook mantelzorgers en andere betrokkenen.

 

Alliance Zorg vind dat ieder mens uniek is. Wij houden binnen onze zorgverlening dan ook rekening met de verschillen die wij als mensen hebben als het gaat om etniciteit, cultuur, religie en verschillende normen en waarden. 

Bij ons is iedereen welkom.

Wij bekijken samen bij elke zorgvraag wat nodig is, en met de creativiteit wat Alliance Zorg heeft, zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Wilt u meer informatie over Alliance Zorg en onze diensten?  Heeft u vragen, of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons via het contactformulier.

Wij staan u graag te woord. 

Werkwijze Alliance Zorg

 "ieder mens is uniek"

Alliance Zorg kijkt daarom samen met u welke zorg en ondersteuning u nodig heeft. Dit doen wij doormiddel van een intake gesprek. Vanuit dat gesprek schrijven wij een zorgplan op, en stellen wij samen met u de doelen vast. Deze doelen worden zorgvuldig, en met regelmaat geëvalueerd binnen onze zorgteams met u en alle betrokkenen. Hierdoor kunnen we zorgdragen dat de ondersteuningsbehoefte ten alle tijden passend blijft.

Er word naar u geluisterd, om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

"samen staan we sterk"